Fnasigt

Veckorna går så snabbt!Längtar tills på lördag. Jag och Joakim ska på Hem & Inredningsmässan i Älvsjö. Det ska bli devine. Splended. Wunderful.


Kråksången

Yoga är helt jävla underbart. Om man inte har testat det så gör det. Ser verkligen fram emot att få igång andningen och knipningen iordentligt. Varje måndag kl20. Jag flög hem efteråt. Kände mig 3meter lång och alla spänningar hade släppt.
Är sjukt stel idag, men på ett bra sett då man aldrig gör en röselse utan att "mot"arbeta den. Arbeta och tänja, arbeta och tänja.
Vi var sju stycken i gruppen (enbart jag under 30), och jag var såklart ovigast av dom alla. Hehe. Men som dom säger, yoga handlar inte om prestation, utan att finna sin egen balans.Förövrigt flög det in en kråka i butiken idag. Läskigt och konstigt. Stackars krake flög in i rutorna flera gånger. Livrädd.


Ciao amigos.Sunday, bloody sunday

 

Söndag är en av mina favoritdagar. En dag man inte känner att man behöver göra ett skit på. En dag man kan blicka tillbaka på veckan som varit och se vad man har presterad, och framförallt en dag man kan börja planera in och styra upp veckan framför en.

Imorgon är det första passet för yogan. Ser verkligen fram emot det. Hoppas man kan bli lite yogig då!Som ett par kan man verkligen lära sig från andra par när dom kommer i konflikt och hur dom beter sig mot varandra. Jag och min man brukar diskutera sådant och man lär sig mycket, speciellt hur man (vi) ska bete sig mot varandra.
Man kanske ska plugga beteendevetenskap?Arividatsie
Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Yummie

Rekommenderar verkligen fullkorns-pannkakor. Himla mumsigt och lite mer matigt/inte lika sliskigt som med vitt mjöl. Det blir ju sött med sylten. Räcker till matlåda i morgon också. Kempe gott!

Myskväll med gullet. Ska bjuda på efterrätt snart också. Mättan behöver bara försvinna.


See ya.

To dirty to clean my act up

Kul att lyssna på gamla hits.

Har spenderat halva helgen med att spela tv-spel. Har kommit riktigt långt på Ice Age nu. Har blivit en riktig nörd. Eller har blivit och har blivit, mer än vanligt.

Nästa måndag börjar jag med yoga. Tänkte göra någonting åt min stela och otränade kropp. Har iofs inte anmält mig ännu men håller tummarna för att det finns platser kvar.

http://www.youtube.com/watch?v=9w1lCmXblKQ  - Min mamma sjöng denna för mig när jag var lite. Så bra!

PS. Kan någon tala om hur man kan se/lyssna på låten direkt på sidan?

Carma bites you in the ass

Ska börja sticka ikväll. Känns riktigt nice. Hoppas jag blir klar med halsduken tills det blir kallt. När jag är klar med den ska jag definitivt försöka mig på en mössa, strumpor och tröja. Kan ju inte vara så svårt!

Måste sticka. Ciao.


Fullt ös

Länge sedan jag festade 2dagar i rad. Eller senast var ju Öland Roots. Men på helgen liksom. Är helt slut nu! Fast kul har det varit.

Kräftskiva på Tynningö.
För hos Sara i Gubbängen och fest i Farsta Strand.
Alltid kul att hänga med Sara.

Sugen på brownies.Vissa människor gör verkligen sina liv svårare än vad dom behöver vara. Varför skapa fler problem när man redan har saker att ta itu med? Kanske ett sätt att försöka gömma undan problemen, låtsas som dom inte finns.
Man ska behandla människor som man själv vill bli behandlad och respektera andras åsikter istället för att trycka dom i ansiktet på folk.
Varför motarbeta någon man älskar istället för att prata och kompromissa?

Ni kan kalla mig Dr Sofia.

Möte

Var precis på ett möte med Centrum Styrelsen, (känner mig oerhört vuxen) jobb alltså. Jobbar ju i lilla Vallentuna Centrum och det är stora förändringar i centrum. Ombyggnad och helrenovering. Ska få H&M och Stadium och hela köret. Intressant. Förhoppningsvis så jobbar/bor man inte kvar när det är klart/börjas men man är ju ändå nyfiken.

Anna har fått ett nytt jobb. Jag är himla glad för hennes skull, hon med, mer pengar och omringar (varje måndag) av massa killar. Håller tummarna förej bruttan! ;)


Imorn bär det av till Tynningö och Linus/Emils landställe. Kräftskiva och alkohol, SKÅL! Hoppas det inte regnar och att slipper sova på golvet. Håller tummarna.


Scary Movie 4 på 5an. Aldrig sett. Kanske rolig, kanske inte.Sugar

Hej, jag heter Sofia och jag är en sockerholic.

Hela dagen har jag varit sockersugen. Fick i mig en bar på dagen (lyckades hålla mig ifrån RedBullen i kylskåpet). Längtade hem då jag visste att det fanns både kakor och en bulle som väntade. Ger mig lite props att jag väntade till jag kom hem iaf (jobbar precis breved en Pressbyrå).
Det är SÅ gott med chocklad och kakor. Mums! Snart ska jag hugga in på en hals kanelbulle och en mugg varm oboy. OBOY!


Suger in the morning, suger in the evening

Fred.RSS 2.0