Atcho, atcho, prosit

Förkyld igen, som vanligt.
Joakim skrämmer mig med svininfluensan. Jag hatar svininfluensan. Finns det någonting som är mer uttjatat?! Det är en vanlig influensa. Okej, folk har dött i den, men i Brasilien ja, ett land som tyvärr inte är lika utvecklade som vi är i medicin och sjukvård.
Någonting jag hatar ännu mer är medians äckliga sätt att manipulera människor. Folk blir hysteriska och livrädda att man ska kola när som helst. Utomlands tömmer folk plånboken och köper vaccin och läkemedel i mängder för att inte insjukna. Vad tror ni det beror på? M-E-D-I-A-N.
"Dom" påstod att varannan människa skulle insjukna och många svenskar skulle gå bort. 4st ligger på sjukhus pga influensan (hoppas dessa människor verkligen klarar sig helskinnat).
Slutsatsen är alltså att allt är medians fel.
Visst, det är jättebra att vaccinera sig mot influensan för man kan ha otur, men svininfluensan är ingen anledning till att man verkligen ska göra det. Jag känner till 4st som har haft/har influensan och alla har tillfrisknat lika snabbt som dom insjuknat.
Det enda man ska tänka på är att inte gå runt och pussa för många okända människor, och tvätta händerna! Någonting man alltid, alltid ska göra, ofta, ofta, ofta.

Snart bär det av till tandläkaren igen för det sista hålet som ska lagas. Uscha buscha. Har köpt kakor och hyrt film som tröst sen när jag kommer hem.


Aufwiedersen


Glücklich

Livet är underbart.
Kärlek är underbart.

Det är underbart att ha en människa som man älskar så mycket. Som man litar på och kan vända sig till om allt.

Längtar tills vi får börja vårat gemensamma liv tillsammans.
Längtar efter framtiden.


Smärta

Det gör ont i både benen och själen just nu. Jobbat skiten ur mig och kollat på Män som hatar kvinnor.
Alltså, se inte den filmen. Den är så jävla vidrig. Satt och blundade under de starkaste scenerna. Jag förstår inte syftet med att visa sådana scener. Vem mår bra av det egentligen? Lär man sig någonting av dom? Nej, man får äckliga bilder i huvudet och en stoooor klump i magen. USCH! Blev verkligen besviken. Alla säger att den är så bra, vart då någonstans undrar jag?! Jag kommer definitivt ha mardrömmar inatt.
Tack för skit.....!


Imorgon är det en ny dag.
Ska verkligen försöka läsa på tyskan. Har inte blivit någonting....


Gutten nacht


Holy crap

Tandläkaren är inte att leka med. Var där i morse. En krater till hål lääängst bak och en hel del tandsten. Blä. Det gjorde ondare att ta bort stenen. Har ilat i munnen hela dagen.
Det är ingen vanlig dag

... det är lill Prisessans födelsedag. Hela 4år. Skruttungen. Massa kärlek.
Lilla Jerusalem

Jönköping är en mycket fin stad. Jag och mamma har vart där över helgen och relaxat. Hotell, middagar och ansiktsbehandling. Kan det blir bättre? Bodde precis vid Vänern och hade alltså sjöutsikt från rummet.
Småland är så svenskt som det kan bli. Stora fält och fina röda stugor.


Finns det någonting godare än chokladtårta och kall mjölk? Nopp.


Imorgon är det måndag igen, kul!


Gotten nacht


 Ick liebe Berlin

Lights will guide you home

Coldplay är ju för jävla bra alltså. Hans rööööst! Ryser.

Hämtar ut min nya polare från posten imorn. I don´t kiss and tell.


Anna har skaffat en katt. Den är väldigt söt. Smilla. Hon har halva Spicegirls hemma nu. Blir det en papegoja, hamster eller vandrande pinne nästa gång? 
You go girlfriends!

Karin har varit i Grekland och blivit massa brun. Vill inte träffa henne nu... Hon får skicka armbandet på posten.

Det tar en riktig människa att kunna bära upp en sjyst frilla. Funderar själv på att raka av mig allt. Köra en Carina Berg. Go bananas. Det händer efter tjurnos piercingen. Muuuuu.Ibland undrar jag varför man måste betala vinstskatt?
Vad skulle du göra med 100 000kr i 25år?
Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska göra med mina?
Ick habe lederhausen.Farm Ville

Jag har blivit beroende av detta spel, på självaste Fejjan. En kompis introducerade det för mig och nu är jag torsk... PROVA! *ögonen rullar åt alla håll och jag har inte duschat på en vecka*

1800par skor kvar av vårsäsongen. Jag sover, äter och skiter skor. Skitkul!

I helgen blir det rehab i Jönköping med morsan. Hotellfrulle, ansiktsbehandling, roomservice och buffé.


Ich must leren deusch, ich bist nicht ein dumkopf. Leren, leren, leren. Achtung. Deuchland über alles.Hejdå. Aufwiedersen.
God natt. Gotten nacht.En vecka senare...

Så skönt att solen kommit tillbaka. Trött på regn och kyla. Regnigaste julin på många, många år. Självklart ska den komma när semestern är slut.

Var på landet förra veckan. Så skönt. Joakim kom med också. Pappa fyllde år på tisdagen. Åkte lite MC och åt god mat.
Det regnade större delen men jag kan inte klaga.
Badade bästa bastun. Kollade på en bra film också The Prestige. Se den gott folk. Typ som Butterfly Effect. Man måste tänka så det knakar. Vi förstod fortfarande inte vad som egentligen hänt när den tog slut. Kunde knappt sova på kvällen pga det.


Kräftskiva i lördags. Nice as hell. Fick dock i mig lite för mycket O.P Anderson och hälsade på skurhinken när vi kom hem. Förlåt älskling.

Jag och svägerskan drog till Grönan på söndag och kollade in Lady Gaga. Den tjejen är helt otrolig. Halvnaken på scen och va helt bananas. Bra som sjutton var det i allafall!


Snart är det dags för massage hos Anna. Kommer sova som ett barn inatt.

Fred


RSS 2.0