Var det bra så?

Shit va lång denna dag har varit. Jobbade i 5½ timme men det kändes som det dubbla. Helt otroligt! Jag lökade ganska mycket och spenderade en hel del ätandes coco och löste sudoku. Är det lördag så är det.
Sen blev det pizza och hem och slappa lite till. Sov en timme efter maten. Det borde man alltid göra. Som på dagis.

Kollade på en sjukt bra film; Flamman & Citronen. En dansk film om nazistisk motsåndsrörelse. En av dom bättre filmerna jag sett faktiskt. Tur att det var textat annars hade man inte hajjar ett dugg.Längtar tills nästa vecka. Kul att ta ha ngt att se fram emot. Brukar inte hända så mycket annars eftersom man jobbar så mycket. Joakim fyller år på torsdag och ikea/träffa familjen på måndag. I'm so excited!

http://www.youtube.com/watch?v=dp4339EbVn8        - Älskar gamla godingar.

Gäsp

Första natten på hela veckan jag har sovit bra. Nu drar det iväg till jobbet. Skönt att det är nära iaf.

Chip.

Massera mera

Asså just precis hände en sak som inte håller för mitt tålamod. Skrev precis ett helt inlägg (ett ganska långt) och så försvann det. SUCK!


Idag jag jag som sagt fått massage. Det var hur skönt som helst och min kära vän har verkligen lärt sig någonting! Hon knådade så jag glömde bort att andas. Hehe. Fick loss några feta knutar. Man tackar och bockar för det! Som vanligt när man är med Anna så är man inte speciellt seriös alla gånger fast hon såg sjukt vuxen ut i sin lilla uniform så det var bara att skärpa sig. Så gott som det gick vill säga!

Resten av dagen har jag vart i stan med Joakim. Gick runt lite och kollade och jag införskaffade mig en blå/vit skjorta från Indiska. Super poppig, som mamma skulle säga.Nu är vi bara hemma hos mig, softar, svullar och kollar på tv. Så mysigt med hemmakvällar. Man pallar inte va ute och kröka lika ofta när man har en gosig kille man kan krypa ner i sängen med.

Laddar förövrigt ner lite filmer och musik. Passa på innan den 1april. Asså orka hur långt människor kan gå för pengar. Ska dom springa runt och stämma privatpersoner för man laddar ner lite då och då, och det sjuka är ju att inte ens polisen är inblandad i det. Inte för att polisen alltid gör den bästa nyttan... men ändå!
Asså man förstår ju att bolagen går i kk om man inte tjänar några pengar men att stämma folk för att få dom är ju att göra en höna av en fjäder.
Musik- och filmbranschen kommer inte att gå under på grund av nedladdning och tänk på hur många artister som inte skulle blivit upptäckta pga de.Upp tidigt och jobba imorn. Blä.


På tal om älgar var jag på Lalehs konsert på Cirkus förra helgen. Där kan man snacka om talang.
Här är en av mina favoriter: http://www.youtube.com/watch?v=EOIWkGrZEEA
Den får mig förövrigt att tänka på min egen bror. Kärlek.

Pip

Imorn kommer min käraste hit. Det ska bli underbart mysigt  att få slappa och mysa hela kvällen/helgen. Längtar <3

What a handsome face

Jag är en tönt.

Hade en blogg förut (i en vecka...), tröttnade och startar upp en igen. Det är kanske inte lika roligt att läsa andras som att ha en egen. Jaja. Vi får se hur länge detta räcker. Har mer egentid nu när jag inte orka göra ngt annat än att ligga i sängen framför datorn/tvn så hur svårt kan det vara?

Det känns som mina ben ska ramla av. Jobbigt att stå 8h/dag. Speciellt jobbigt om man är otränad och har en halv muskel i varje ben. Tur att man har en underbar kollega som man kan skämta bort dagarna med trots att man bara vill lägga sig i ett hörn och gråta. Det kommer ju in kartonger med skor HELA tiden... Idag kom det 30st. Suck! Men men... Höll på att få ett sammanbrott men började då sjunga "don't worry, be happy" och då blev det bättre. Haha.

Imorn ska jag få massage av min kära vän Anna. Underbart! Har väntat på det här länge och behöver det verkligen. Känner mig som en gammal kärring med min onda rygg och axlar. Soft att gå en timme tidigare och unna mig själv med sushi till lunch också. Längtar tills imorn.
     
Mina nya pjuksmina nya pjuks

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0