Äntligen

Imorn drar jag till landet. Inte en dag för tidigt. Det är nog min favoritplats. Där kan man inte göra någonting annat än att ta det lugnt och bara vara. Är man förkyld så blir man frisk på några dagar, sådan fin luft är det. Jocke ska med upp också, första gången, och jag är väldigt lycklig över det. Jag har spenderat halva min uppväxt där så det finns en hel del att berätta och visa. Har en del överraskningar också.
Hoppas verkligen på att det blir väder för att bada, och tid för att bada bastu.
Ska bli kul att träffa farmor också!

Pappa fyller år imorgon (tekniskt sett idag). Farsgubben blir 52 barre. Jag har faktiskt gjort en sak till honom i år. Första gången på länge. Hoppas han blir glad!


Nu är jag trött och det betyder att man ska sova. Tåget går 9.45 imorn.

See ya



Vi är bäst

Vinyl 107

Jag älskar den radiokanalen. Lyssnar alltid på den på jobbet. Bättre än alla andra då de har en tendens att spela samma låtar heeeela tiden, och det gör Vinyl inte!

16 and pregnant. Ett bra program på Mtv.com. Jag älskar sådana program. Är så facinerad av graviditet och små bebisar. Kan inte sluta titta. Unga mödrar, barnmorskorna. You name it. Jag skulle mer än gärna spola fram tiden 4 år så jag kan få barn nångång. Vill ju vara ung förälder så 24-25 är perfekt. Det kommer nog inte bli en dans på rosor alla gånger men jag skiter i det. Jag längtar verkligen!
Igår var jag jättenära på att köpa en jättefin tjocktröja (barnstorlek) men kom på mig i sista sekund. Lite väl tidigt kanske....

Idag blir det Grönan med Karin och massa fler. Roligt. Fast vi lär ju inte vara ensamma direkt. Löningshelg och allt. Resten av Stockholm tänker nog likadant. Får se om det blir ett åkband eller inte. Har inge lust att punga ut 300kr för att åka 5ggr. Någon måtta får det vara. Hoppas det börjar regna. Då brukar folk avta.


På tisdag bär det av till landet. Har inte vart där på 1år. Skamligt. Man åkte ju upp varenda ledighet man hade förut. Men det är väl en del av vuxendomen. Joakim följer med också. Dka bli jättemysigt. Han har ju aldrig varit där förut så jag har en heeel del att berätta för honom. Har praktiskt taget växt upp där. Kulkul.



Återgå till arbetet nu. Trist.
Morsning.


En vecka i tält...

gör en verkligen mör! Kom hem i söndags natt och är fortfarande heeeelt slut, i både kroppen och huvudet. Sover jättemycket på nätterna, men det verkar inte hjälpa.

Är på jobbet nu och tror jag fått feber. Kallsvettas och känner mig helt yr i huvudet. Det är nog inte så konstigt. Det spöregnade både i onsdags och lördags. I lördags blixrade och åskade det också. Helt jävla sjukt va mycket också. Har aldrig varit med om maken alltså! Vi var ju i skogen och bodde 30m från en stor strålkastare så man kände sig ju inte speciellt trygg. Jag har aldrig varit rädd för oväder men det där var verkligen otäckt. Det var inga små muller heller utan stora smällar. Blixten och åskan kom precis samtidigt och en funktionär sa att blixten hade varit hundra meter från oss. Allt blev ju såklart blött och fuktigt också, men det var det minsta problemmet. Jag är seriöst glad att jag överlevde.
Efteråt badade folk i de stora vattenpölarna som bildats. Härligt naturligt.

Snart är denna arbetsdag slut. Längtar verkligen!



Ciao

Imorgon smäller det!

Är äntligen klar med packningen! Det blev inte så mycket som jag trodde faktiskt. Handväska, 2 ryggsäckar, en påse och liggunderlaget. Pice of cake.
Upp i ottan imorn och åka in mot staden. Försöka sova på bussen och 4timmar senare vara framme i Västervik. Kommer bli så kul! Känner mig som ett barn på julafton.

Åkte till Täby C en sväng efter jobbet. Kan ju inte hålla mig att shoppa lite. Kliar i fingarna när jag går förbi en butik. Tur att man shoppar smart och billigt iaf annars hade det blivit jobbigt.

Kom hem efter min tur och hade som vanligt ångest över vad man skulle äta till lunch. Kollade in i frysen och jag hittar en låda med pappas läskigt goda wok. En uppenbarelse! Från ångest till  ren lycka på 2 sekunder. Underbart. Tänk va mat kan göra en glad. Längtar tills jag blir mätt så jag kan njuta av en kopp te och kanelbulle.



 

Västervikcamping


Välkommen till Öland




Öland Roots

Blåsor på tungan

Jag har banne mig alltid det! Nu 3st feta i en klump framme på spättsen. Skönt! Har fixat Kanjang som ska med till Västervik och Öland, annars kommer jag få ännu fler.

Kör en maskin nu och har precis vart och hämtat sovsäcken och liggerunderlaget.
Alltid lika svårt att packa inför en festival. Det får inte vara för mycket grejer (då man ska kunna bära med sig allt) och inte för lite. Det slutar ändå alltid med att man har med sig för mycket så jag håller mig till magkänslan.

Morsan har flyttat till Skokloster så jag sov över där inatt. Jättefin lägenhet verkligen! 41kvm. Hon har målat alla väggar vita så det står ännu större ut. Avundsjuk jag blir. Dags att flytta snart alltså. Klippa navelsträngen.
Svårt att få tag på nått ställe bara. Vill inte köpa min första lägenhet. Pallar inte med lån med massa räntor. Det går bort! Det ordnar sig, en sak i taget.



Snart åker vi över bron igen


Kärleksbulle

Igår hände en jätterolig sak mig.

Det kom in en kvinna i butiken med en nygräddad kanelbulle, det luktade i hela butiken. Jag sa det till henne och hon sa att hon köpt den på Pressbyrån och att tjejen där precis tagit ut den ur ugnen. Jag sa att jag definitivt skulle gå och köpa en medans dom fortfarande va varma. Kvinnan köpte ett par skor och gick sen. Jag gick in på lagret och hörde sen hur det plingade igen. Samma kvinna kommer in med en bulle till mig. Jag blev så himla glad och kunde inte förstå vad det var som precis hänt. Jag blev tårögd och varm i hela kroppen av denna otroligt snälla och godhjärtade handling!
Efter det så började jag tänka på att man måste bli mer hjälpsam och generös mot människor. Tror verkligen på karma.

Idag regnande det nå fruktansvärt här. När jag skulle gå hem från jobbet var det som att stå i duschen. Herrejösses. Mina skor blev genomblöta efter 5-6steg. Hade lika gärna kunnat gå barfota hem.
Jag gillar faktiskt regn. Man blir blöt iofs vilket inte alltid är trevligt, men förövrigt är det mysigt.
Hoppas dock innerligt att det inte blir nå regn nästa vecka då vi ska bo i tält tisdag-söndag. Ber till vädergudarna att vi får fint väder.


Dags att sova. Väldigt trött!



Kommer inte bli samma sak utan er...

Vad gör vi i den här djungeln?

När man kommer in på jobbet på mornarna är det som att gå in i en vägg. Det finns ingen luft över huvudtaget. Man sätter på alla (2st) fläktar, öppnar dörren på lagret och tänder nästan alla lampor i taket. Det blir lite, lite svalare. Vi har en termometer vid kassan som med jämna mellanrum visar 30grader. Jag tillbringar alltså dagarna i en tropisk djungel. Svettigt, kvavt och helt vindstilla. Man känner inte att någon annan luktar svett för att man själv luktar. Det är så härligt att runt 16 tiden (när man jobbat 4timmar) vara helt slut i huvudet, gå in i saker och prata osammanhängande och sludrigt.

Idag är en bra dag. Idag är det bara 27grader varmt och det kommer vindpustar genom dörren på lagret. Jag svettas inte som en gris och man kan tänka klart. Behagligt med andra ord.



Om 9dagar bär det av till Västervik och sedan Öland Roots. Längtar tills man kan börja packa. Me like.

Ont i huvudet

Svårt med matlusten när det är så varmt. Har svårt att äta varma saker då. Tänk om dom kunde framställa en isglass man blev mätt på. Alltså den ska inte smaka mat utan frukt. Kunde man äta sådana hela dagen.

Jobbigt med naglarna. Fast himla snyggt! Eftersom mitt arbete inte är det bästa för naglarna så låstnar dom ganska ofta och eftersom jag aldrig haft de förut så sitter dom inte på ordentligt.

Om 2veckor bär det av till Västervik och där efter Öland Roots. Har längtat hela året efter denna lilla resa. Alltid lika roligt. Kommer inte vilja åka hem.




Me & You

RSS 2.0