What I like about you

Våfflorna var en stor besvikelse må jag säga. Mår mer illa en bra efter dem. Hulk. Sjukt överskattat!

Jag vill vara rik. Köpa massa massa saaaaker. Jag behöver mina saker, jag blir tokig. Hittar saker hela tiden som jag vill ha ha ha. Måste börjar sälja av lite grejer. Då jämnar det ut sig.Håller tummarna för framtiden. Detta kan blir någonting jävligt bra!

Up-side-down

Saker och ting förändras väldigt snabbt. Från den ena dagen till den andra. Ingen sig andra lik. Ändå så går tiden så snabbt och man glömmer bort de små sakerna, de som egentligen är de viktigaste.

Sången ledde mig tillbaka till mig själv. Kraften och endorfinet. Så lite gör så mycket. Kommer aldrig sluta!


Denna morgon var det bästa på länge, behövde verkligen den.  Det ska bli så skönt att komma bort lite iaf. Inte svårt att vänja sig vid tanken av vad som komma skall. Du och Jag mot världen

Om det så är det sista jag gör

Brämhults och kakor på en ensam fredagskväll. Klockan är bara 22 och jag börjar blir redigt trött. Blir tidigt i korgs ikväll. Så underbart skönt att sova.

Såg precis filmen The Reader, en riktigt bra film som måste ses. Kate Winslet är helt otrolig.


Kan polyper växa ut igen? Jag opererade bort dom när jag var 13 typ. Är sjukt trång i näsan igen och andas lika tungt som en engelsk bulldog ungefär. Måste kolla upp det. Hör det inte själv heller då jag är halvdöv typ, ska nog kolla upp det också.
Go'natt min födelsedagsskatt

Pippop

Imorgon är det äntligen fredag, fredagsmys! Tyvärr kan jag inte göra det jag helst av allt vill göra men sånt är ju livet ibland.


Idag blev det ett besök hos naprapaten Anna, väldig trevlig och duktig tjej. Jag är tydligen "svag" emellan skulderbladen och sen i svanken. "Det blir till att börja träna" sa Anna, och det får jag ta mig fan ta att göra. Inge mer slappande nu Sofia, cut the crap och rör på fläsket.
Ska ta och köpa sådana "masaj"-skor sen när det kommer in också, bra skit!

Te är det godaste som finns. Alla sorter, fast mest grönt såklart. Nyttigt också ju. To hell with coffee, smakar rävpiss i jämförelse. Blä.

Jag älskar dig Storebror

Bläckward

Jag har fått en släng av matkoma. Pannkakor är det godaste som finns!
Åh jag måste lära mig att göra ugnspannkaka. Det är grejer det.

Snart börjar Grey's Anatomi, bästa programet ever. Serien har allt och lite till.


Imorgon ska jag besöka en naprapat för första gången och försöka göra någonting åt min dumma rygg&nacke. För se hur dommen faller. Spännande. Pallar inte med att känna mig som en gammal gumma längre.

Min boo fyller år på fredag. Han börjar bli stor nu min pojk.


Jag har börjat fundera på mina nya tatueringar jag har på G. Det kommer ju kosta en del så jag måste välja bra och noga. Och frågan är ju om man verkligen gör rätt, man vill ju inte ångra sig. Kanske ska fortsätta litet, eller fortsätta och fortsätta. Jaja, man ska inte ha för bråttom. Kom nu på vad jag ska göra för något. Det kommer bli såååå fint. Jag är redan stolt!

I'd rather go blind

Sitter ganska mycket på Youtube och kollar musik. Hade Beyonce's covers av Etta James från filmen Cadillac Record. Så jävla bra alltså! Får rysningarna i hela kroppen.
Jag älskar vad musik gör med en. Alla känslorna, alla minnena. Så klychigt, men så underbart.

Jag och mat går inte ihop alls nu för tiden. Får fler och fler äckelupplevelser av saker jag brukar tycker om, det betyder alltså att jag blir väldigt begränsad när det kommer till mitt intag. Jag är ingen fena på att laga mat heller så det suger med andra ord. Jag ska definitivt anställa en kock när jag blir rik, eller så får Joakim skärpa till sig!
Hela min familj är fenor på att laga mat men jag har inte alls fått den egenskapen, kanske för att jag är så bortskämd och vet att jag inte kan göra det själv. Då käkar jag hellre mackor till middag. Nämde jag att jag är lat också?
Man kan ju inte käka på restaurang varje middag liksom... Eller kan man det? När jag blir rik så!Nu blir det glass i stora lass. Kan man äta glass till middag kanske? Svar: Ja.Blä

Självupptagna, nedlåtande, bittra, hånfulla, narcissistiska ursäkt till människa. Förstår inte hur du orkar med dig själv....

RSS 2.0