Örongodis

Har ont i mitt högra öra. Flög hem från Helsingborg och Anniina idag och tryckutjämningen gjorde illa mitt lilla öra. Men roligt var det att flyga iaf.

I Helsingborg var det blåsigt och regnigt, men väldigt trevligt. Har inte träffat 'na sen i december ju så detta var verkligen på tiden. Hon fick ta hand om mig, som hon gillar allra bäst. Fick se lite av utelivet och av stadsupplägget. Många vet nog inte att Helsingborg är en ganska flådig liten stad, mycket dyra, fina butiker och områden. Löjligt nära till Helsingör, Danmark också. Tyvärr åkte vi inte över dit då det var pissigt väder men man såg en del.

Har äntligen sett Avatar nu också. Trodde inte jag skulle säga detta men den var sjukt bra. Såg den på en rätt liten tv dock, så ska nog hyra den igen på med en större tv och surround-system, då skulle den va fet.
Wenn alles bereit war. Vier wochen in Berlin in diesem sommer. Ick liebe es!

Ick liebe BerlinGeblod.nu

Gav blod för första gången idag. Var nervös och pirrig i magen innan men det gick jättebra. Tar bara 10-15min att ge blodet och sen får man ligga kvar en stund. Känns så bra nu! Har tänkt att göra detta i flera, flera år eftersom det är så himla viktigt.
Jag är blodgrupp A- och det är bara 7% i Sverige som har det så då förstår man hur viktigt det är. Blodet håller inte så länge heller och det behövs mycket för en person om olyckan är framme.
Bara vetskapen av att man kan rädda någon annans liv borde räcka för alla att ge blod.
Man ger det 3ggr/år så det är väldigt enkelt och smidigt.

GÅ OCH GE BLOD NU!   http://www.geblod.nu

Åker till Anniina och Helsingborg över helgen. Ska blir väldigt trevligt! Flyger fram och tillbaka. Inte träffats på länge heller så det ska bli super gött!

RSS 2.0