Sun is shining, wheater is sweet

Helt SJUKT va vädret har varit bra idag! Alltså, heeeeelt sjukt. 26grader i skuggan. Spenderat dagen på klipporna i Kristineberg med goda vänner. Jag tog ju inte med mig någon bikini eftersom jag inte trodde vi skulle dit, men Linnéa hooked me up med en skitsnygg piece från Viktoria Secret, hon är en riktig snobb den där.
Lite för kallt i vattnet för min smak, men jag vadade lite iaf. Skitskönt!
Tog ju inte med mig kameran heller ju, amatör som man är.I Love Summer

Packad och klar...

Verkligen inte!

Alltid lika ångest att packa. Speciellt kläder då ra'. Hur mycka ska man ha med sig egentligen? Ska vara borta 5veckor (dock inte i streck) och man vill ju kunna variera (stavning?) sig ordentligt. Äh, det kommer nog bli bra detta. Åker hem 1vecka efter 12dagar där, så då kan jag ju hämta mer om det behövs. Hehe.
Är SJUKT taggad iaf! Kommer få helt underbart väder också, vet dock inte om det är bra eller dåligt, klarar man av över 30grader i en storstad. ÄSCH, jag lovar att inte klaga. Åååååååh, känner mig som ett litet barn på julafton.
Planet går kl 07.00 på torsdag morgon.


Jag har saknat dig min gamle vän

Ick will soon be eine Berliner

Gooooo Deutchland! Dom äger så jävla hårt. Jag har ju ett släktskap till England, men det är Tyskland som gäller nu.

Tror att detta är den sista dagen på väldigt, väldigt länge som jag bara kan vara hemma och inte göra ett jota. Har nog inte förstått det riktigt ännu heller. Det brukar vara så, är lite småtrög liksom. Det kommer iofs hända i ett nytt hem, men ändå. Jag längtar som f*n iaf! :)

Om 4dagar sitter vi på Simon Dach Strasse igen. 1år sedan sist nu. Tiden går snabbt.

Midsommar

En riktigt lyckad midsommar för våran del. 4 olika ställen hann vi med och det var perfektomundo. Var hemma runt 04.30 och har sovit halva dagen. 4 av 5 toasters får dagen.


5dagar kvar till avfärd

Reklamavbrott

Alla dessa fruktansvärt dåliga reklamer som väller över oss. Jag blir så sjukt trött på den. Dom reklamsponstrade tv-kanalerna går knappt att kolla på längre. Och en film på dessa kanaler, herre-min-gud! Reklam 2ggr/halvtimme typ. Okej jag förstår att det är så kanalerna överlever men lugn i bussen, och dem är inte bra heller. Dubbade, monotoniska, skitreklamer rent ut sagt. Jag blir tokig!!


Igår gick jag in på ett cafe och ville ha en muffins

Mina drömmar börjar bli riktigt jobbiga nu. Fattar inte vad dom beror på. Stress? Ångest? Har inget av det. Det kanske är undermedvetet eller något.... Jobbigt som fan iaf! Varje, varje natt. Sover dåligt då också.


Jag vet en dejlig rosa


Ibland börjar jag fundera på vad man egentligen håller på med. Livet rullar på så jävla snabbt och man står där som ett fån och låter saker hända som man egentligen inte vill ska hända. Saker man missar att göra för att man är för bekväm och lat. Skamligt när man bara har ett liv! Livet står stilla samtidigt som tiden bara rusar förbi...
Fucking jävla ångest!

Snart är det midsommar också. Min pappa kallar det "Amatörernas dag", jag börjar hålla med honom. Mer och mer börjar jag ta avstånd och tycka mindre om dessa supar-högtiderna. Drickandet som ett självendamål. Nyår, valborg, midsommar. Bara ett annat tillfälle för att supa sig ful ochl göra bort sig. Förväntningarna som byggs upp för att sedan gå i krash. Under midsommar har jag iaf lyckats rätt bra då jag umgåts med bra människor. Men nyår... Usch usch usch säger jag bara! Som detta nyår; folks slogs i hallen, folk var så fulla så dom knappt kunde stå upp, psykfall som inte kunde förstå ett nej och objudna gäster. Kände mig så fruktansvärt gammal när jag satt och kollade snätt och skakade på huvudet åt alla människor som gjorde bort sig så fruktansvärt. Aldrig mer, säger jag bara, aldrig mer!
Får se vart detta midsommar tar en.. Just nu känns det nämligen bara jobbigt och påtvingat.


Snart flyr jag iaf. Ska bli så skönt att komma bort.(10dagar kvar till avresa!)

Kinder

Det börjar dra ihop sig till äventyret med stort B (Berlin). Bara 16 dagar kvar, och vad är det när man har väntat i flera månader?! Herrejesus vad soft det kommer att bli! Finner knappt några ord, känns för bra för att vara sant.


Hängde med Karin idag. Hon är ju för rolig. Vi diskuterade mina/våra framtida barn, och hon bestämde sig (härligt självgod som hon är) för att om jag/vi får en flicka så ska hon definitivt heta Karin. Hehe. Ja varför inte?! Som en tribut för en storslagen människa kanske?

Karin, jag lovar att tänka på saken....Löken & Domkyrkan


RSS 2.0