Jasså jaha ja

Nu har jag inte skrivit på en vecka... Så blir det ju ibland! Torka med andra ord. Tiden går så himla snabbt.

Nu är det vår. Så jävla skönt. Nu har jag långledig. Så jävla skönt. Är ledig torsdag till söndag. Underbart! En långweekand. Lyxigt som fan. Även fast jag inte jobbar heltid så jobbar jag varje dag och tider som gör en väldigt begränsad. 12-18 funkar ju, men man får inte ut speciellt mycket av dagen. Men vem är jag är klaga? Man ska va glad att man har ett jobb fan, bra betalt också!

Imorn är det Valborgsmässoafton. Om det var någonting jag sket i så var det just det. Om det inte vore för att det var dagen före 1maj så, ja så...
1maj, arbetarnas dag. Demostration i stan. Upp till kamp.

Kollar på Golnytt. Obehagligt program. Brottsromantik. Hasse Aroh är så seriös att han är med i Lets dance. Leif GW Persson låter lika full som vanligt.


Jag har ingenting vettigt att skriva så det är därför detta inlägg är så himla intressant och informationsrikt.

Köpt en ny jacka föresten. Fett snygg!



Jag tycker om rosa

Trainingpain

Det känns i hela kroppen. Stelt och jävligt, men ändå skönt. Man vet att man har tagit i. Ikväll blir det afropowerdans. Jag kommer va helt död imorn. Men ska man ligga på topp så måste man ligga på golvet ett tag också.

Jag är ledsen. Min kära arbetskollega och nyvunna vän, Anniina, jobbar sin sista dag imorgon. Vi har vart partners in crime i över 4 månader nu. Hållt fortet uppe och jobbat hårt som fan tillsammans. Skrattat och nästan gråtit tillsammans. Diskuterat svåra och känslosamma saker. Flummat och dansat/sjungit med till Abba.
Det mesta det vill säga. Jag kommer sakna henne väldigt mycket och butiken kommer inte bli lik utan henne.
Vi ska ta avsked med kärleksmums och glass.


I helgen ska det bli underbart fint väder. Mellan 18-22 grader säger dom. Grymt!

Om 2 veckor är jag fast anställd. Då får jag köpa skor till inköpspris. Underbart men ändå lite skrämmande, jag kommer inte kunna låta bli att köpa alla skor jag tycker är fina.

Hej.

Mjuking

Igår var en seg dag. Joakim kom och mötte mig efter jobbet och vi gick hem till mig, käkade tacos och kollade på tv hela kvällen. Skönt!

Idag har jag tränat. Core fick det bli. Sjukt jävla jobbigt! Är rädd att inte komma ur sängen imorn. Så gick det för Anna iaf efter hennes första corepass. Bra som fan iaf. Funderar på det en gång i veckan och BAM, jag kommer ha ett sexback man kan tvätta på. Bojachaka!

Börjat dricka smoothies. Det är mumsigt. Havredryck, havreflingor och sen en valfri frukt. Smarrigt värre.

På fredag är det löning. Me like.



Heippa




Förr var jag typ blond. Undra vad man ska hitta på härnäst. Måste klippa mig snart.

Dry eye for the guy

Denna helg har vart intensiv men jävligt rolig.

Fest ute i Årsta havsbad hos Jenny på fredagen. Redbull vodka och gamla hits från sextiotalet. Hur kan det gå fel?
Jenny har en underbar labrador som heter Stina. Sötaste hunden ever. Mindre sött att hon fällde sin vinterpäls så det var hår överallt. Men jag gillar henne ändå.

Lördag var det tjejmiddag i gamla hemmet, men gamla grannarna och vapendragarna. Konstigt att vara gäst i sitt gamla hus där man bott i 6 år typ. Men kul var det! Dom drog vidare och jag hem. Skönt som fan.
Joakim och jag kollade Rasmus på luffen innan vi somnade. Bra film det där alltså!

Idag har jag träffat Anna en stund. Sen gick till gymmet och körde ett 50 min konditionspass. Inte på en gång men jobbigt som fan var det iaf. Herrejösses jag har ingen kondition över huvudtaget, en tant breved mig som va över 60 körde på fortare än jag. No pressure.
Gymmet hos mig är GRYMT. Såg idag att dom hade afrikansk dans och det har jag velat testa jättelänge. Vattengympa och core. Jag ska bli fitt for fight.


Nu ska jag äta lite glass. Pallar ju inte banta OCH träna. Nån måtta får det vara!

Kallt

Det är kallt som fan hemma hos mig. Typiskt lägenhets grej. På vintern är det svinkallt och på sommaren är det varmt och ingen luft över huvudtaget. Dom sätter inte på elementen förens i oktober typ, plus att det är dåligt isolerat.

Jag ska åka till Berlin i juni. Det ska bli skitnice. Åka dit med Joakim såklart. Älskar Berlin!

Igår shoppade jag lite. Köpte träningskläder. Det behövs då jag nu ska ta endan ur och börjar träna, vi har ett jättefint gym alldeles breved oss.
Införskaffade torr schampoo också. Hört att det var bra när man har en tendens till fett hår i rötterna (vilket jag har), men jag visste inte att det var SÅ bra. Sprutade på lite i benan och simsallabim, mitt hår blev som nytvättat. Underbart! Det kommer bli min trogna följeslagare för resten av mitt liv, den saken är säker!


Imorn ska vi ut till Årsta havsbad till en polares landställe. Ska bli skitkul! Trevligt folk och birra. Mm, birra!

Jag vill tatuera mig igen. Eller jag har rättare sagt börjat fundera på nästa. Väntar nog ett år tills nästa också. Får man fundera lite extra. Hehe. Är jättenöjd med mig fortfarande. Varje gång jag ser den blir jag förvånad, den är så fin! =)





Segdeg

Idag är jag helt jävla slut. Orkar ingenting.

Jag, Joakim och älskade mamma var i Kaknästornet i dag. Det var mycket trevligt. Käkade lunch (american pancakes med blåbär) och kollade på utsikten. Fint vare!


Traffic var fett. Inte lika mycket folk som vanligt så det var skönt. Dragigt.
Igår var det påskfirande hos Joakims farmor. Mycket angenämnt. Käkade och spelade spel. Bakis som fan.



Go och glad, kexchoklad.

Ledighet

Herrejävlar va skönt det är att vara ledig, speciellt på sådana dagar man egentligen ska jobba. Kempe gött!

Igår var jag och Joakim inne i stan och hängde lite. Kom in till 10.30 och käkade falafel till frulle. Inte illa. Lite tråkigt med regn och grått bara, men det var lungan.
Mötte upp Nina, hängde lite. Sen på kvällen blev det bio och middag med Fia och Oskar. Kenny Begins och och kycklingspett. Den va skön faktiskt. En barnfilm och höll ju den standarden, men ändå rolig.

Idag har jag och morsan vart hos brorsan och familj. Vart ute på deras tomt hela dagen och lekt massa med dotra. Hon förvånar mig allt, 3 år och snackar ibland som en vuxen. "Jag gråter för mitt liv, för jag håller på att dö" sa hon plötsligt när vi höll på att leka tjuv och polis. Som en självklarhet liksom. Hon skiftar verkligen mellan barn och vuxen, och har verkligen utvecklats mer och mer för varje gång man träffas. Coolt som fan.



Jag älskar att sjunga, för alla som missat det. Sitter nu såklart och kollar på ett av favoritprogramen, Så ska det låta. Sjunger med och lever mig verkligen in. Jag måste dra till en karaokebar snart och sjunga av mig lite.


Drömmar

Inatt drömde jag heltknäppa drömmar, fast ändå väldigt intressanta. Jag var gravid och födde på toaletten uppe på mitt land. Alltså det var hela födseln. Satt på toa, kollade ner och såg ett huvud. Hur läskigt som helst. Mamma och pappa hjälpte till.
Helt plötsligt var vi i Berlin, hela familjen. Jag, Joakim, vår son Viktor, mamma, pappa och många av våra kompisar. Vi gick runt massor och jag drog lilla Viktor i sin vagn och lekte med honom. Sen var vi i ett jättestort hus, Joakim låg i sängen och jag och Viktor kom in i rummet och såg att Joakim låg och grät. Trodde då att han skulle göra slut men han sa att han älskade mig jättemycket. Helt plötsligt är vi i skobutiken, jag jobbar i när jag inte drömmer, och vi skulle köpa blinkskor till Viktor som helt plötsligt är 3år. Jag och Joakim står och kramas bakom kassan och vi lyfter upp Viktor. Sen vaknar jag.

Alltså visst jag drömmer ofta skumma grejer, men den här tar priset. Hur stört som helst att föda barn i sömnen.
Min mamma drömde en gång att hon födde katter. Alltså ur såg själv. Hon kände smärtan och allt. Det gjorde jag också. Läskigt!


Är helt slut idag. Har haft ont i huvudet hela dagen. Fucking migrän helvete. Blä! Nu har jag jätteont i benen också. Ligger i sängen helt utslagen. Skönt att vara ledig några dagar. Vila massor.
På torsdag blir det bio med Fia och Oskar. Trevligt trevligt.


Nu blir det te.
 



Nintendo 8bitar

Precis så

Idag är jag trött. Somnade sent igår och vaknade tidigt idag. Ingen bra kombination. Jobbat hela dagen också. Ledig på torsdag och fredag. Underbart skönt!

Igår var jag hemma hos mamma och tog det lugnt. Eller vi tog en promenad på 1½ timme och käkade sen pizza. Båda var trötta efter gårdagen. Jättefint väder där ute i Waxholm.

I lördags var det kalas hemma hos Nina. Paj, pizza, öl och tårta. Trevligt folk. Trevligt! Nån hade köpt likadan present som jag så det var inte lika roligt. Hehe. Vart inte för sent. Jocke kom och mötte mig, vi skulle åka hem till mig men missade sista rb så vi åkte hem till Joakim istället. En vända till Donken och en fet pommes och sötsursås. Mumma.


Snart är det påsk. Måste tyvärr jobba på påskafton men är ju ledig torsdag, fredag, söndag och måndag så det gör inte så mycket. På lördag är det Allhuset för sista gången. Promoe och Timbaktu kommer dit. Kommer vara maxat med folk. FETT!


Jag är trött i benen.....
Kollar på Familjen Annorlunda.
Ska snart äta kanelbulle och dricka varm oboy.



Min fina dörr



God kväll gott folk.

Bäst

Såg Pianisten igår. Helt SJUKT bra film. Lätt en av dem bästa! Den var väldigt obehaglig och hade vissa vidriga scener så då blev de till att blunda, men de var det värt. Den va lång också så den fick verkligen med allt. Den måste ni se!

Idag är det helt otroligt varmt ute. Inte som man trodde i början på april direkt. Vart i Handen och gått på bolaget och kollat runt lite. Pizza på La Bella i centrum sen. Mätt och belåten!

Snart bär det av till St Eriksplan och hem till Nina för partay. Ska bli nice!


Nu håller tatueringen på att läka ordentligt. Massa flisor lossnar. Lite läskigt. Är skitnojjig över att den ska bli förstörd. Paranoid.



För ett år sen var vi på Linus och Emils landställe på Tynningö

Simma lugnt

Tog precis ett bad. Skönt!

Har fått utslag runt tatueringen. Eller misstänker att de är en allergisk reaktion eller nått. Kliar inte och gör inte ont så de är nog ingen fara. Fick så på förra också. Lite läskigt dock! Fin är den iaf. =)

Imorn är det lördag. Ledigt. Nina ska ha kalas hemma hos sig med mat och fest. Ska bli kuligt! Lilla skiten. Hihi.
Blir nog staden på dagen. Blir ju fint väder så det är fan skamligt om man inte är ute om man kan.

Träffa mamma på söndag. Saknar henne skitmycket. Har inte träffat henne på 2veckor typ. Känns skumt eftersom vi bodde tillsammans förut och träffades varje dag. En jävla skillnad. Men men, sånt är livet, på gott och ont.


Snart ska vi kolla på film. Sitter och funderar på om jag verkligen vågar se Låt den rätta komma in eller inte.. Den ska ju va fett bra plus att Jocke tjatar. "Vi får se", sa den blinda till den döve.







See you later alligator.

Vill verkligen ha en hund

Kollade precis på Marley and Me. Så söt film, bra också! Jag har alltid velat ha en hund. När jag blir stor ska jag skaffa en, det ett löfte. En engelsk bulldog vill jag ha! Om det är en kille ska han heta Bosse (älskar det namnet). Tjej, Ruth eller Gunn. Har ngt för gamla namn till djuren. Det är charmigt.

Jag vill också ha barn. Önskar ibland (innan jag somnar) att jag ska vakna upp nästa dag och va typ 27 eller nått. Ha familj och hem i ordning. Visst det är skitkul att va ung och dum men allt man gör är ju för att komma just dit, och lätt ska det ju inte vara. Vill ha en familj och ett hem med massa kärlek och värme.
Jag och Joakim brukar drömma oss bort när vi går in i affärer (mat eller inredning) och peka på saker vi ska ha. Bolla idéer. Så spännande och jag längtar verkligen. Vi ska odla massa grönsaker på ballkongen, energisnåla lampor och självklart källsortera.



Målade precis naglarna. Fint med lila.
Imorn ska jag köpa gymkort. Få endan ur!
Imorn ska jag hem till Joakim också. Mys!

Nu snart sova!
Go'natt!


Tycker om den som faaaaan!


...

Aldrig fucka upp heter ju boken såklart. My bad!

I love it





 


Halvdålig bild. Men man ser iaf! =D

Bullfest

Blev inge bild igår heller. Sorry! Joakim har inget internet hemma för tillfället. Tog ett varmt bad igår, som jag alltid gör när jag är där. Skönt!
Glodde tv, läste och mös. Läser Aldrig fucka ur nu. Jättebra! Inte lika bra som Snabba cash iofs men bra ändå! Läst 280 sidor på en vecka. Nice. Har inte läst på länge faktiskt. Inte haft ron eller orken. Men nu jävlar.

Fint väder idag också. Underbart. Synd bara att man inte kan ta del av den... Imorn ska jag jobba hela dagen själv också! Är man sjyst mot sin kollega eller vad?

I helgen blir det födelsedagskalas för lilla Nina, som fyller myndig nästa vecka. Ska bli skojigt! =D


För övrigt såg jag Karlsson på taket på rb i söndags. Blev chockad när han/hon steg på. För jag såg inte om det var en kille eller tjej först, inte hur gammal personen var heller. Visade sig vara en tjej iaf. Alltså en kropp och ansikte som en 10-12 åring fast hade grova drag i ansiktet och även på händerna. Lite läskigt fakiskt. Man kunde verkligen inte utskilja det. Inte jag iaf. Precis som Karlsson på taket, ett barn som är vuxen liksom.




Spulle, ett röke!

RSS 2.0